Előtető építés

Az előtetők, teraszok a ház fontos részei, mindenképpen jól kell kinézzenek és funkcionálisak is. Talán sokak számára ismerős lehet az a helyzet, hogy míg kulcsot keresgélve bíbelődünk a zárral, kellemetlenül bőrig ázunk, közvetlenül a bejárat előtt. A már-már hétköznapinak mondható esős történetek alapján az előtetőknek-, ill. esőtetőknek számtalan hasznát és előnyét fel tudnánk sorolni, hiszen a tűző naptól a kellemetlen csapadékokig számtalan időjárási viszontagságtól védhet meg minket, a lábtörlőn hagyott értékeinket vagy épp a felhajtón álló gépjárműveinket.

Előtető építés, előtető gyártás, méret 

Előtető elhelyezését és méretét elsősorban a praktikum határozza meg attól függően, hogy mit és milyen mértékben akarunk megvédeni a tervezett lefedéssel. Egy funkcionális előtető építtetése ingatlanunkhoz jó megoldás lehet-e, inkább az a kérdés, mekkora területet fedjen le pl. eső esetén, és miből készüljön? Teraszfedésre is szükség van, vagy csak az ajtó fölé egy szép esővédőre? Lehet alakos, íves előtető. Tető szerkezete lehet színtén íves előtető, feélnyeregtetős, nyeregtetős.

Előtetőt abból késztünk, amit Ön szeretne

Az előtető váz és keretszerkezet fából, alumíniumból, acélból és műanyagból egyaránt készülhet. A profilkitöltés lehet polikarbonát-, vagy akár többrétegű üvegtábla, átlátszó, vagy tejszerű, de a színezett megoldások is kedveltek. Ha nem szeretne üveget, akkor tömör fából, illetve alumíniumból is elkészíthető az előtető, ám abban az esetben kevesebb fény jut be az épületbe.

Variálható előtető, teraszfedő rendszerek

Előtető műanyag: 

Könnyű és tartós szerkezete gyorsan szerelhető, így nagyon népszerű. Látványos, és nem igényel különösebb karbantartást az évek során. Építhető műanyag előtető vagy pergola a bejárati ajtó-, és akár az ahhoz vezető teljes lépcsősor fölé, a nagykapu beálló-, vagy közvetlenül a garázsajtó elé, esetleg a ház szabad oldalához, ha figyelmes vendéglátóként barátaink gépjárműveinek védelmére is gondot fordítanánk.

A műanyag polikarbonát előtető színe sokféle lehet, a fehéren túl széles színválasztékot tudunk biztosítani, illetve famintás, faerezetes fólia borítást is kaphat.

     

Alumínium előtető üveggel

Az Aliver télikert rendszerelemekből építkező alumínium pergola rendszer a 16-20, vagy akár 32mm vastagságú üvegtábla befoglalását, valamint tető-nyílászáró (ablak) beépítését is lehetővé teszi, így nem csak előtető kivitelezésére-, hanem önálló, nyitott oldalú teraszfedésekre is kiválóan alkalmas. 

Kérésére ezeket a pergola alumínium profilokat akár faerezet mintázattal is elkészítik Önnek a Partnerdoors télikertépítő szakemberei.

Télikert előtető, előtetők - teraszok

Nyitott oldalú, télikert-rendszerelemekből épített fedett teraszát pedig velünk a későbbiekben egyszerűen és rövid idő alatt beépített terasszá-, vagy télikertté is átalakíttathatja. Íves előtető, alakos előtető gyártás cégünknek nem akadály.

       

Fa előtető

Rusztikus, szép fa szerkezetet is készítünk, ha az illik az épülethez. A fa szerkezet többrétegű, ragasztott anyaga nem vetemedik, éveken át gyönyörű marad, megfelelő kezelés és gondozás mellett. A fa szerkezetbe is hőszigetelt üveget, vagy polikarbonát lapokat teszünk. Ha a ház egyéb nyílásszárói fából készültek, akkor a fa előtetőt javasoljuk, így lesz harmonikus.

Előtető ár

Az előtető ára mindig egyedi, így pontosan arra adunk ajánlatot, ami az adott helyre, az Ön kívánságára készül. Keressen elérhetőségeinken és kérje ingyenes helyszíni felmérésünket, előtető-látványtervünket még ma, hiszen egy jól megtervezett és gondosan kivitelezett előtető-forma az épület díszévé válhat! 

Előtető gyártásban azért érdemes nyílásszáró és télikert építő céget keresnie, mert biztos lehet abban, hogy profi szerelést és minőségi alapanyagot kap. A másik fontos szempont, hogy így a jövőben egy esetleges terasz bővítés, terasz beüvegezés, vagy télikert építés alapja lehet az, ami most még egy előtető. Hagyja nyitva maga előtt ezt a lehetőséget is. Az előtető többféle anyagból készülhet: fa, alumínium vagy műanyag. Kiváló minőségben és kedvező árakkal várja Önt az előtető, teraszfedő specialista. 

Keressen minket és előtető árajánlatot akár egy napon belül is kaphat!

Előtető variációk:

  

  

   

Ajánlatkérés

  • partnerdoors@gmail.com
  • +36 / 20 336 0643 vagy 06 / 1 287 8100
  • XX. Budapest, Határ út 83